Gør kål på lændesmerterne med dette super tilbud

Få første behandling til kun 250 kr. (spar 475 kr.)

Dette er ideelt til folk med udfordringer som:

Ja tak, jeg vil af med lændesmerter

spar 475kr

Opsøgte Hong, da jeg havde smerter i højre hofte, som trak ned i benet . Efter 5 behandlinger var smerterne stort set væk. En yderst behagelig oplevelse at være i Hong’s hænder. Hendes rolige væsen, får en til at slappe fuldstændigt af under behandlingen . Jeg vil varmt anbefale at vælge Hong. Hun arbejder dybt professionelt.

– Lisbeth Vestergaard

Helhedsbehandling med langvarige resultater

Jeg tilbyder en behandling, der sigter mod langvarige resultater og tager højde for hele din krop.

Selvom du oplever smerte i lænden, kan årsagen til problemet være en ubalance i hele kroppen.

Jeg arbejder derfor på at genoprette kroppens naturlige balance og energi, så smerter forsvinder med en langvarig virkning, når årsagerne er elimineret, og du føler dig mere afslappet og energisk.

Skræddersyet behandling tilpasset dine behov

Mine skræddersyede behandling tager højde for dine specifikke behov og omstændigheder for at opnå de bedste resultater, da vi ved, at vi alle er unikke.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; dit liv, din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

Hvorfor er det så effektivt?

Mit mål er ikke kun at fjerne dine symptomer midlertidigt, men også at hjælpe dig med at forebygge, at de kommer igen.

Jeg undersøger og identificerer de underliggende årsager til dine symptomer, og ved at behandle årsagerne til symptomerne kan behandling hjælpe med at forhindre tilbagefald og fremme langvarig sundhed og velvære.

Prøv det på egen krop og kom tilbage i balance

Få en rabatkupon til første behandling til kun 250 kr. Normalpris 725 kr.

Det siger mine klienter

Få første behandling til kun 250kr. (spar 475 kr.)

Hvem er jeg?

Mit navn er Hong, og kommer oprindeligt fra Kina. I mange år havde jeg store problemer med min ryg pga. skoliose. Der var desværre ikke meget lægerne kunne gøre. Jeg valgte at uddanne og specialisere mig inden for akupunktur, da jeg ikke ville have ondt hele tiden.

Det lykkedes mig at forbedre min tilstand, hvor jeg kan leve uden smerter. Derfor vil jeg gerne benytte min viden til at hjælpe andre mennesker med deres smerter, så de kan få deres hverdag til at fungere igen.

Jeg har i de sidste mange år specialiseret mig i at hjælpe med langvarige og tilbagevendende smerter og har hjulpet tusindvis af glade kunder.

Akupunktur er en effektiv kinesisk behandlingsform med 4000 års erfaring bag sig, der bygges på den kinesiske lægevidenskab. Akupunktur betragter kroppen som en helhed. De meget små, hårtynde og sterile nåle stimulerer kroppens bestemte punkter, således at der kommer bedre blod- og væskecirkulation, forbedre organernes funktion. Derved får man fornyet energi samt forløst spændinger og smerter.

Det er næsten umærkebart at have hår tynde nåle indsat i huden, når det gøres af en erfaren akupunktør. Mange af mine førstegangs besøgende klienter ofte blev overraskede, fordi det ikke gjorde ondt. Til gengæld er behandling utroligt afslappende. Det gør, at man efter behandlingen føler mere velvære og fornyet vitalitet..

Det varierer meget fra person til person, og jeg vil først kunne give dig et ordentligt svar efter din første behandling. Selvom de fleste af mine klienter oplever markante forbedringer allerede efter første behandling, så skal du forvente at skulle bruge mere end én behandling for at få løst en problematik.

Du finder klinikken her

Liu Hong Akupunktur

Bliv smertefri og få dit liv tilbage

Få første behandling til kun 250 kr. (normalpris 725 kr.)

Dette er ideelt til folk med udfordringer så som:

Bestil tid

Dine oplysninger bruges til at kontakte dig for tidsbestilling, og til at oplyse dig om fremtidige tilbud på behandling.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Torvegade 1, 2.sal. 5000 Odense C

Lærke - Hovedpine/migræne

Anne Merete har oplevet svimmelhed i 8 måneder og fik at vide af ørelægen, at det var noget, hun måtte lære at leve med. Imidlertid fik hun kendskab til, at akupunktur kunne afhjælpe smerter i skulderen, hvilket fik hende til at overveje, om det også kunne være en løsning på hendes svimmelhed.

Ved hendes første besøg var hun så påvirket, at hun ikke kunne komme til klinikken uden sin mands støtte og turde ikke stå med lukkede øjne på grund af sin dårlige balance.

Efter seks akupunkturbehandlinger er hendes svimmelhed næsten helt forsvundet. Hun kan nu gå selvstændigt uden assistance.

Det er en stor glæde for hende nu at kunne bevæge sig frit rundt derhjemme og nyde en gåtur alene, når vejret tillader det.

Jan - Helvedsild

Jan kunne kun have shorts på i maj måned, men det var ikke på grund af varmen! Efter 7 uger med helvedesild har han endelig ingen helvedesildssår tilbage, desværre havde det efterladt ham med smerter i benet og foden, der gjorde det svært at have tøj på.

Selv let berøring af bukser eller strømper gav ham brændende smerter, og det var også svært at sove med en dyne på om natten.

Men til vores store overraskelse var smerterne forsvundet efter få behandlinger! Det er skønt at Jan kan sove med dyne på igen, og gå med lang bukser på når det er koldt.

Lærke - Hovedpine/migræne

I 30 år har Lærke levet med en konstant kamp mod hovedpine og migræne. Hver dag var en udfordring, og hun fandt sig selv afhængig af smertestillende for blot at klare dagen.

Dette påvirkede hendes liv dybt – familietid, motion og sociale aktiviteter blev alle ofre for hendes smertefulde tilstand.

Efter kun en måneds behandling, er hyppigheden og intensiteten af hendes migræneanfald faldet markant, og behovet for smertestillende er blevet sjældent.

Det er en ære at se en sådan forvandling og at vide, at jeg kunne bidrage til at bringe Lærke tilbage til et liv, hvor hun kan nyde hverdagen uden den konstante byrde af hovedpine.

Ann Berit - lændesmerter

Da Ann Berit kom til mig, havde hun stærke lændesmerter og sovende ben på grund af spinalstenose. Hun havde også sovende fornemmelse i armen og fingrene, hvilket gjorde hendes arbejde, der kræver meget brug af hænder og ben, ekstra udfordrende.

Men nu, sikke en forvandling! Ingen lændesmerter og ingen sovende fornemmelser i arme eller ben. Det er fantastisk at se hende bevæge sig frit og uden smerter – frihed og glæde i hver en bevægelse!