Priser

Effektiv professionel akupunktur behandling

Priser

Det første besøg kan fås med rabat, så det kun koster 250 kr. og varer ca. en time, hvor der er konsultation samt skræddersyet undersøgelse, hvor vi finder årsagerne til netop dine udfordringer, og bagefter en let behandling.

Efterfølgende behandlinger er standard pris 725 kr.

Der må regnes med flere behandlinger, da en behandling sjældent er nok til at fjerne alle årsagerne, især når der har været på i længere tid.

Betaling: Afregnes kontant eller med kortbetaling

Klinikkens åbningstider: Tirsdag, onsdag, fredag og lørdag: kl 09-16

Afbud

Det kan jo ske for alle at man bliver forhindret i at møde til den aftalte tid. I så fald kan du blot melde afbud. Da jeg ofte har kunder på venteliste, beder jeg dig dog om at melde afbud hurtigst muligt – og senest inden kl. 12.00 dagen før aftalen og KUN på telefon 30952796.

Udeblivelsehonorar

Melder du ikke afbud i tide opkræver jeg fuld pris som udeblivelse.

Dette da du optager pladsen for en anden kunde, der gerne ville have haft tiden. Samtidig må jeg erkende at det er dyrt at drive en klinik og endnu dyrere hvis jeg har tomme stole.

Sørg derfor altid at melde afbud i tide – og husk i den forbindelse at aftale en ny tid.

Lærke - Hovedpine/migræne

Anne Merete har oplevet svimmelhed i 8 måneder og fik at vide af ørelægen, at det var noget, hun måtte lære at leve med. Imidlertid fik hun kendskab til, at akupunktur kunne afhjælpe smerter i skulderen, hvilket fik hende til at overveje, om det også kunne være en løsning på hendes svimmelhed.

Ved hendes første besøg var hun så påvirket, at hun ikke kunne komme til klinikken uden sin mands støtte og turde ikke stå med lukkede øjne på grund af sin dårlige balance.

Efter seks akupunkturbehandlinger er hendes svimmelhed næsten helt forsvundet. Hun kan nu gå selvstændigt uden assistance.

Det er en stor glæde for hende nu at kunne bevæge sig frit rundt derhjemme og nyde en gåtur alene, når vejret tillader det.

Jan - Helvedsild

Jan kunne kun have shorts på i maj måned, men det var ikke på grund af varmen! Efter 7 uger med helvedesild har han endelig ingen helvedesildssår tilbage, desværre havde det efterladt ham med smerter i benet og foden, der gjorde det svært at have tøj på.

Selv let berøring af bukser eller strømper gav ham brændende smerter, og det var også svært at sove med en dyne på om natten.

Men til vores store overraskelse var smerterne forsvundet efter få behandlinger! Det er skønt at Jan kan sove med dyne på igen, og gå med lang bukser på når det er koldt.

Lærke - Hovedpine/migræne

I 30 år har Lærke levet med en konstant kamp mod hovedpine og migræne. Hver dag var en udfordring, og hun fandt sig selv afhængig af smertestillende for blot at klare dagen.

Dette påvirkede hendes liv dybt – familietid, motion og sociale aktiviteter blev alle ofre for hendes smertefulde tilstand.

Efter kun en måneds behandling, er hyppigheden og intensiteten af hendes migræneanfald faldet markant, og behovet for smertestillende er blevet sjældent.

Det er en ære at se en sådan forvandling og at vide, at jeg kunne bidrage til at bringe Lærke tilbage til et liv, hvor hun kan nyde hverdagen uden den konstante byrde af hovedpine.

Ann Berit - lændesmerter

Da Ann Berit kom til mig, havde hun stærke lændesmerter og sovende ben på grund af spinalstenose. Hun havde også sovende fornemmelse i armen og fingrene, hvilket gjorde hendes arbejde, der kræver meget brug af hænder og ben, ekstra udfordrende.

Men nu, sikke en forvandling! Ingen lændesmerter og ingen sovende fornemmelser i arme eller ben. Det er fantastisk at se hende bevæge sig frit og uden smerter – frihed og glæde i hver en bevægelse!