Værdi af akupunktur

Anbefalinger af Liu Hong Akupunktur

Du finder yderligere anbefalinger og forum på Facebook

Du finder ligeledes anbefalinger af Liu Hong Akupunktur på Google

Birthe Ry

Jeg kan virkelig anbefale Liu Hong. Hun er super dygtig. ❤️ Hun har hjulpet mig med nervesmerter i min krop som er ulidelige kraftige smerter. Dejligt at kunne få et normalt liv igen.

Bente Rieck Petersen

Kan varmt anbefale Hong, der har hjulpet mig af med smerter i benene, så jeg nu igen kan gå lange ture uden problemer.

Claus Otto
 
Jeg har haft kronisk hovedpine i knap 40 år og prøvet alt for at slippe for dette uden det dog har hjulpet. En dag på Instagram dukkede Hong op og jeg undersøgte hendes baggrund og hvem hun havde behandlet . Jeg besluttede at kontakte Hong for at høre hvad hun mente , og har ikke fortrudt et sekund👍👍👍
Hong var meget ærlig og lovede ikke gule og grønne skove og hvis ikke der var lindring eller forandring de første 3 behandlinger , så besluttede jeg om vi skulle foresætte eller ej.
Mit forløb startede 9 Januar og idag 2 April er jeg stortset smertefri.
Derfor kan jeg kun på det kraftigste anbefale Hong hvis du går med kroniske smerter og ønsker at ændre dit liv Markant.
Tusind tak Hong for din ærlighed og faglige kompetencer , jeg er dig dybt taknemlig 🙏🙏❤️❤️❤️
Sandra Jensen
 
Jeg har været i behandling hos Liu Hong i ca 3 uger. Jeg kom til Liu efter en anbefaling af en kollega. Jeg kom til Liu med ønske om at få hjælp til migræne/hovedpine og fordi jeg følte mig udbrendt, efter flere omgang af forkølelse, lungebetændelse og kæbehulsbetændelse på 3-4 mdr. Allerede efter første behandling hos Liu, mærkede jeg forbedring i min energi niveau. Jeg har ikke haft migræne i noget tid. Hun var også utrolig dygtig til at vurdere og hjælpe med nogle ubehandlede følelsestrauma som jeg havde fra min fjern fortid mht krigstrauma og angst. Efter ca 8 behandlinger følte jeg mig som et nyt menneske, fuld af energi. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Liu, både som behandler men også som meget sød og lyttende menneske, som er virkelig dygtig til sit arbejde. Tusind tak for kæmpe hjælp Liu Hong 🙏🙏.
Anne Sofie Ølund
Jeg har gået ved Hong for at behandle mén efter en hjernerystelse jeg fik for 8 år siden.
Har efter 7 behandlinger oplevet markant bedring i mine kroniske hovedpiner/migræner – både hyppighed og styrke er sænket. Min daglige træthed er også bedret og jeg har det godt i min krop. Man føler sig godt behandlet og det er rart at komme ved Liu Hong akupunktur . Jeg kan bestemt anbefale det.
Jesper Brahe
Jeg kan kun anbefale Liu Hong. Jeg kom med sovende trædepuder på især højre fod. Efter 6-7 behandlinger er det væk. Hun arbejder professionelt og er meget engageret i sit arbejde og lytter til hvad man kommer med af problemer..👍

Lærke - Hovedpine/migræne

Anne Merete har oplevet svimmelhed i 8 måneder og fik at vide af ørelægen, at det var noget, hun måtte lære at leve med. Imidlertid fik hun kendskab til, at akupunktur kunne afhjælpe smerter i skulderen, hvilket fik hende til at overveje, om det også kunne være en løsning på hendes svimmelhed.

Ved hendes første besøg var hun så påvirket, at hun ikke kunne komme til klinikken uden sin mands støtte og turde ikke stå med lukkede øjne på grund af sin dårlige balance.

Efter seks akupunkturbehandlinger er hendes svimmelhed næsten helt forsvundet. Hun kan nu gå selvstændigt uden assistance.

Det er en stor glæde for hende nu at kunne bevæge sig frit rundt derhjemme og nyde en gåtur alene, når vejret tillader det.

Jan - Helvedsild

Jan kunne kun have shorts på i maj måned, men det var ikke på grund af varmen! Efter 7 uger med helvedesild har han endelig ingen helvedesildssår tilbage, desværre havde det efterladt ham med smerter i benet og foden, der gjorde det svært at have tøj på.

Selv let berøring af bukser eller strømper gav ham brændende smerter, og det var også svært at sove med en dyne på om natten.

Men til vores store overraskelse var smerterne forsvundet efter få behandlinger! Det er skønt at Jan kan sove med dyne på igen, og gå med lang bukser på når det er koldt.

Lærke - Hovedpine/migræne

I 30 år har Lærke levet med en konstant kamp mod hovedpine og migræne. Hver dag var en udfordring, og hun fandt sig selv afhængig af smertestillende for blot at klare dagen.

Dette påvirkede hendes liv dybt – familietid, motion og sociale aktiviteter blev alle ofre for hendes smertefulde tilstand.

Efter kun en måneds behandling, er hyppigheden og intensiteten af hendes migræneanfald faldet markant, og behovet for smertestillende er blevet sjældent.

Det er en ære at se en sådan forvandling og at vide, at jeg kunne bidrage til at bringe Lærke tilbage til et liv, hvor hun kan nyde hverdagen uden den konstante byrde af hovedpine.

Ann Berit - lændesmerter

Da Ann Berit kom til mig, havde hun stærke lændesmerter og sovende ben på grund af spinalstenose. Hun havde også sovende fornemmelse i armen og fingrene, hvilket gjorde hendes arbejde, der kræver meget brug af hænder og ben, ekstra udfordrende.

Men nu, sikke en forvandling! Ingen lændesmerter og ingen sovende fornemmelser i arme eller ben. Det er fantastisk at se hende bevæge sig frit og uden smerter – frihed og glæde i hver en bevægelse!